+40 727305458 WhatsApp

Case-Arad – Vanzari case Arad, Inchirieri case Arad

Cauta

Vila de vanzare, Zona Micalaca 990.000 €

VILA ZONA MICALACA

CARACTERISTICI:

Constructia este realizata din cadre, cu ferestre in consola, elemente arhitecturale deosebite, din caramida Poroterm de 38 cm, termoizolata cu ampora de 10 cm, cu terase si acoperis hidroizolate.

Suprafata teren: 3000 mp

Suprafata construita utila: 650 mp

Front stradal: 40 m

Numar niveluri: parter + etaj

Parter: camera tehnica, birou, garsoniera (alcatuita din camera dotata cu bucatarie si baie proprie) avand intrare separata in imobil, living coborat cu semineu (foc cu lemne, natural), living care se continua cu terasa exterioara spre curtea din spate, terasa exterioara acoperita, partea dinspre gradina este inchisa numai cu geamuri facand casa foarte luminoasa. Bucatarie si loc de servit masa cu gol pe doua etaje (6 metri).

Etaj: 4 camere, complex matrimonial (alcatuit din dressing, baie cu Jacuzzi si dormitor cu terasa exterioara), hol cu biblioteca, camera tehnica cu central termica.

UTILITATI:

Gaz, apa, canalizare, energie electrica, contorizat apa.

Sistemul de incalzire/racire se realizeaza prin ventiloconvectoare cu termostat marca York.

Sistem de alarma cu senzori in exterior cu monitorizare, video interfon.

Put forat pentru irigatii, sistem de irigatii subteran cu senzori de umiditate.

Usile de la garaj si de la poarta sunt automatizate (marca Hormann Germania).

Sistem de filtrare si dedurizare a apei.

AMENAJARI:

Finisajele si amenajarile sunt de calitate superioara: parchet din lemn de nuc marca Kahrs (Suedia) trafic intens, usi interioare marca Ringo (Germania).

Usile de acces in cladire sunt din otel, securizate cu inchidere in 8 puncte marca Unilux (Germania), perdele si draperii din fibre naturale si organza – marca Sati (Spania) faianta si gresie marca Aparici (Spania), baterii pentru bai marca Newform (Italia), obiecte sanitare din portelan marca Jacuzzi (Italia), cada pentru 2 persoane marca Jacuzzi(Italia), semineu Palazzetti (Italia), balustrade de inox cu sticla de 8 mm securizata. Tamplaria este din lemn triplustratificat marca Unilux Germania, geamurile au inchidere in 6 puncte si buton de blocare din interior, iar sticla este antiefractie.

ALTE INFORMATII:

Gardul din fata proprietatii are 40 de m lungime si 3,5 m inaltime, este realizat din carmida si lemn triplustratificat, care are sistem propriu de iluminat. Incadrata in gard se afla o constructie pentru portar (formata din camera, toaleta, spatiu pentru tomberon).

Cladire pretabila locuit dar se poate schmba usor destinatia(clinica, birouri, reprezentanta)

PRET VANZARE: 990.000 euro

PRET INCHIRIERE: 2000 euro/luna